Серията Praktika

 
Какво е Praktika?

Praktika е серията от еднослойни панели за традиционно полагане, получени чрез пресоване на смес от мраморни гранулати, мраморни прахове и бял цимент, без смоли или подобни вещества. Панелите Praktika са изключително устойчиви и предназначени за използване върху повърхности с голямо натоварване. Намалената им дебелина, изключителната им гладкост и пространствените им размери ги правят идеални за полагане с лепило или по традиционния метод с пресен разтвор.

 
Как изглежда Praktika?

Панелите от серия Praktika са произведени във формат 300×300 мм  и се предлагат с матова  или с противохлъзгаща се повърхност. Освен това винаги е възможно полиране в хода на полагането чрез традиционен метод на обработка, който подчертава красотата и практичността на този материал. Широката цветова гама предлага както стандартни смеси, така и специални цветови варианти, които могат  да отговорят на всяко проектно и естетическо решение на модерния дизайн.

 
Защо да използваме панелите Praktika?

Панелите Praktika са произведени чрез пресоване под високо налягане.Тази техника предоставя специални предимства като компактност и устойчивост. Освен това се редуцират разходите за транспорт и полагане. Намалената порьозност осигурява значително лесно почистване и поддръжка, което прави панелите много подходящи за обекти с различно предназначение.

 

     Graniglia fine

     › Bianco Carrara

     › Botticino

     › Grigio perla

     › Grigio Bardiglio

     › Bianco Kristal

     › BianGrigio Barre

     › Giallo Reale

     › Rosa Alicante

     › Rosso Verona

     › Rosa Perlino

     › Nero Marquinia

     Graniglia grossa

     › Veneziano 1 (Bianco M-BC)

     › Veneziano 4 (M-GF)

     › Veneziano 2 (M-X)

     › Veneziano 6 (Rosa)

     › Veneziano 3 (Giallo)

     › Veneziano 5 (Rosso)

     › Veneziano 9 (G-104)

     › Veneziano 8 (G-102)

     › Veneziano 10

     › Veneziano 7