Серията Tecnika

 
Какво е серията Tecnika?

Серията Tecnika представлява монолитни плочи от мраморна мозайка, създадени за изграждането на качествени повдигнати подове, подходящи за повишен пешеходен трафик. Tecnika е продукт, патентован от Monotile Trading Srl.

 
Как изглежда Tecnika?

Панелите Tecnika са с размери 600×600 мм. Налични са в широка гама от различни текстури и цветове, които дават свободна воля на фантазията.
Съчетават се дискретно с всякакъв тип среда – от такава с екстравагантен дизайн, през решения в по-класически стил до пространства с историческа архитектура.

 
Защо да изберем повдигнат под?

Предимствата при ползването на повдигнат под са много. Първото от тях е възможността за получаване на пространство под пода за поставяне на тръби, кабели или инсталации от всякакъв тип. Освен това серията Tecnika се полага бързо, тъй като не включва зидане или други мокри строителни процеси. Плочите могат да бъдат демонтирани много лесно, в случай че са необходими действия по поддръжка на инсталации или евентуална реорганизация на пространствата.
Монтажът на повдигнат под, при който подовите плочи се отделят от основния под, позволява постигането на по-добра топлинна и звукова изолация на помещенията.

     Graniglia fine

     › Bianco Carrara

     › Botticino

     › Grigio perla

     › Grigio Bardiglio

     › Bianco Kristal

     › BianGrigio Barre

     › Giallo Reale

     › Rosa Alicante

     › Rosso Verona

     › Rosa Perlino

     › Nero Marquinia

     Graniglia grossa

     › Veneziano 1 (Bianco M-BC)

     › Veneziano 4 (M-GF)

     › Veneziano 2 (M-X)

     › Veneziano 6 (Rosa)

     › Veneziano 3 (Giallo)

     › Veneziano 5 (Rosso)

     › Veneziano 9 (G-104)

     › Veneziano 8 (G-102)

     › Veneziano 10

     › Veneziano 7